NIE MOGĘ WYSŁAĆ WIADOMOŚCI

Co tu się dzieje?
Regulamin, sprawy organizacyjne, ogłoszenia, ...

NIE MOGĘ WYSŁAĆ WIADOMOŚCI

Postprzez samograj » Pt lip 18, 2008 12:01 pm

Wpisuje odbiorcę AZA i kiedy klikam wyslij wyskakuje mi na czerwono, że NIE WYBRANO ODBIORCY!!!!
Pozdrawiam - Anka!!!
Jeżeli nie znasz ojca choroby, to na pewno zła dieta jest jej matką!!!
http://miniland-for-web.ovh.org
http://pies-portrety.ovh.org
http://ogarypolskie.ovh.org
http://nadziejamoja.ovh.org
samograj
swój człek
 
Posty: 711
Dołączył(a): Śr paź 10, 2007 2:24 pm
Lokalizacja: Kraków

Re: NIE MOGĘ WYSŁAĆ WIADOMOŚCI

Postprzez moto_kate » Pt lip 18, 2008 12:11 pm

Czy jeśli klikniesz "Prywatna wiadomość" przy jakimś jej poście albo skorzystasz z opcji "Znajdź użytkownika" na ekranie pisania prywatnej wiadomości, problem też występuje?

PS. Nie lubię, jak na mnie krzyczeć.
_______________________________

Serdecznie pozdrawiam,

..:: Kate ::..
moto_kate
*** Administrator ***
 
Posty: 1444
Dołączył(a): Pt cze 02, 2006 4:24 pm
Lokalizacja: Wybrzeże

Re: NIE MOGĘ WYSŁAĆ WIADOMOŚCI

Postprzez samograj » Pt lip 18, 2008 2:30 pm

Ja nie krzyczę, tymbardziej nie na Ciebie, NAPIS KRZYCZY!!!!!
Napisałam wiadomość i najpierw ręcznie wpisałam AZA, potem skorzystałam zopcji"Znajdź uzytkownika" i znalazłam AZA zaznaczyłam małe puste okienko i już nie pamietam, ale jakąś komenda była na dole po prawej, z której wynikało, że własnie dodaje uzytkownika kliknęłam wyślij i...znowu: "Nie wybrano odbiorcy"


A tak wogóle, jesli dzis sie nie przekręcę na zawał to będzie to graniczyło z cudem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pozdrawiam - Anka!!!
Jeżeli nie znasz ojca choroby, to na pewno zła dieta jest jej matką!!!
http://miniland-for-web.ovh.org
http://pies-portrety.ovh.org
http://ogarypolskie.ovh.org
http://nadziejamoja.ovh.org
samograj
swój człek
 
Posty: 711
Dołączył(a): Śr paź 10, 2007 2:24 pm
Lokalizacja: Kraków

Re: NIE MOGĘ WYSŁAĆ WIADOMOŚCI

Postprzez moto_kate » Pt lip 18, 2008 2:55 pm

A temat wiadomości wpisalaś?

Gdyby udało Ci się zrobić zrzut ekranu z komunikatem o błędzie, to mi go wyślij. Ja wysłalam Azie wiadomość bez problemu. Ewentualnie możemy zrobić tak, że podasz mi swoje hasło na priv albo mailem i zobaczę "na żywo", co nie działa, a potem zmienisz sobie hasło.
_______________________________

Serdecznie pozdrawiam,

..:: Kate ::..
moto_kate
*** Administrator ***
 
Posty: 1444
Dołączył(a): Pt cze 02, 2006 4:24 pm
Lokalizacja: Wybrzeże


Powrót do Życie forum

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
cron